Subsidieregeling

NL Leert door Werk2030.

Met de NL leert door subsidie kunnen opleiders kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aanbieden. Werknemers in loondienst, flexwerkers, maar ook zelfstandigen en zzp’ers kunnen gebruik maken van de subsidieregeling NL leert door. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zo leer je vaardigheden om binnen jouw organisatie ander werk te kunnen verrichten, of om beter inzetbaar te zijn bij een ander bedrijf of andere organisatie. Werk2030 biedt verschillende mogelijkheden aan om gebruik te maken van deze subsidie. 

Als je jezelf wilt bij- of omscholen, maar je weet niet goed waar je moet beginnen, is het handig om via een gekwalificeerd loopbaanadviseur een ontwikkeltraject te volgen. Met zo’n ontwikkeladvies krijg je beter zicht op jouw kansen op de arbeidsmarkt. Een loopbaanadviseur kan je steunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk.  (Bron hoewerktnederland.nl)

Ontwikkel aanbod NL Leert Door:

- 1 op 1 Loopbaan advies met gecertificeerde coach;
- Arbeidsmarktscan*
- (Online) scholing & opleiding
- Training & baan specifieke ontwikkel programma’s. 

*De LDC Arbeidsmarktscan

De Arbeidsmarktscan maakt een profiel van de deelnemer. Dit profiel wordt gematcht met kansrijke arbeidsmarktoptiesBinnen een Arbeidsmarktscan kan een kandidaat van tien beroepen een arbeidsmarktkans berekenen. Naast het eigen/of laatst uitgevoerde beroep kan dus uitgebreid gezocht worden naar alternatieve kansberoepenDe Arbeidsmarktscan geeft een resultaat van kansrijke opties op de arbeidsmarkt (bijvoorbeeld in tekortsectoren) waar een mogelijke competentiematch is, waarbij de kansrijkheid van deze opties voor de kandidaat wordt aangegevenDe Arbeidsmarktscan is digitaal en heeft een digitale terugkoppeling die gebruiksvriendelijk is voor loopbaanadviseur en deelnemerDe Arbeidsmarktscan is gevalideerd door een externe, onafhankelijke partij en wordt al minimaal drie jaar in de praktijk toegepastDe Arbeidsmarktscan is direct gekoppeld aan persoonlijke interesses en competenties vanuit de LINC vragenlijst
(Bron LDC.nl)