Uitleg Ontwikkeltraject


Werk 2030 is een initiatief dat als doel heeft om een actieve bijdrage te leveren aan het behalen van de Sustainable Development Goals (SDG’s). De SDG’s startten in 2015 en eindigen in 2030, zijn opgesteld  door landen die zijn aangesloten bij de Verenigde naties en dienen als een mondiaal kompas voor uitdagingen zoals klimaatcrisis, armoede en onderwijs. Werk 2030 gaat zich, juist in deze door COVID 19 onzekere tijden, inzetten voor jongeren en hun positie op de arbeidsmarkt van de toekomst. Wij gaan dit doen door in Nederland te helpen bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt gericht op duurzame economische groei met waardig werk voor iedereen. 

Concreet betekent dit dat wij het komend half jaar duizend jonge mensen klaarstomen voor de banen van de toekomst. Dit gaan wij doen door ze actief te begeleiden, coachen en op te leiden met als doel om hun kansen op de banenmarkt te vergroten. 

Ben jij al actief bezig met jouw positie op de arbeidsmarkt van de toekomst? Zoek jij de weg naar ‘groene’ banen met veel maatschappelijke impact? Of zoek je gewoon een baan waar je zeker weet dat je de komende jaren hard nodig bent? Dan ben je bij Werk 2030 aan het juiste adres. Of je nu actief op zoek bent naar een nieuwe baan of gewoon al wilt bezig zijn met wat je volgende carrière stap gaat zijn, wij kunnen je helpen om beter te begrijpen waar jouw persoonlijke kansen liggen voor de toekomst. 
De overheid stelt met het Nederland leert door programma subsidie ter beschikking zodat jij op het gebied van werk toekomstbestendiger uit deze economisch onzekere tijd komt. In een gratis programma van 4 weken maken wij het mogelijk om jouw kansen op de arbeidsmarkt van de toekomst te verkennen. Daarna bieden wij optioneel en volledig vrijblijvend een eveneens gratis traject aan waarin ons netwerk van business partners en branchespecialisten je kunnen helpen om de skills te ontwikkelen die jij nodig hebt voor jouw baan van de toekomst. Wil jij ook weten wat jouw kansen zijn? Schrijf je dan nu in en investeer gratis in jouw carrière in de Nederlandse arbeidsmarkt van morgen.

Future-Proof Yourself.